Două autoturisme, mobilier și acoperișul unei case mistuite de un incendiu pornit de la un aparat lăsat sub tensiune în garaj, la Brăiești

Pompierii militari ai Detașamentului Fălticeni, împreună cu lucrătorii Serviciilor Voluntare și Private pentru Situații de Urgență din comuna Cornu Luncii, au intervenit, ieri, 27.07.2019, la ora 4:58, cu 6 autospeciale pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la o gospodărie din satul Brăiești, comuna Cornu Luncii.

La sosirea echipajelor, flăcările se manifestau la un garaj din lemn, care ardea generalizat, și la acoperișul casei de locuit, cu pericol de propagare la întreaga locuință.

Incendiul a fost lichidat la ora 6:40.

Au ars garajul, pe o suprafață de 120 mp, și aproximativ 30 mp din acoperișul casei de locuit. Au mai ars două autoturisme, obiecte de mobilier, aparatură alectrocasnică și altele. S-au degradat, pe o suprafață de 15 mp, pereții portanți ai casei.

flăcările au izbucnit din garajul gospodăriei, cel mai probabil din cauza unui scurtcircuit produs la un aparat electric (redresor) lăsat sub tensiune și nesupravegheat.

Din fericire, nu s-au înregistrat victime, iar pompierii au salvat locuința proprietarului, cu bunurile aferente, transmite purtătorul de cuvânt al ISU ”Bucovina” Suceava, slt. Alin Găleată.

 

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *