Două autoutilitare și un autoturism s-au ciocnit în această după amiază pe DN2, la Spătărești. Două persoane încarcerate

Un accident rutier grav a avut loc în această după amiază pe DN2, în localitatea Spătărești.

În accident au fost implicate două autoutilitare, una de  transport Fan Curier și o alta încărcată cu cherestea precum și un autoturism, care au intrat în coliziune, în evenimentul rutier fiind implicate  în total 4 persoane. Șoferii celor două autoutilitare au rămas încarcerați.

Au intervenit pompierii militari  cu două autospeciale pentru descarcerare și două ambulanțe SMURD cu sprijinul a două echipaje de la Serviciul de Ambulanță Județean.

Victimele încarcerate au fost extrase și transportate la Unitatea de primire a Urgențelor din cadrul Spitalului Județean. O altă persoană rănită, pasager într-una dintre autoutilitare a fost transportată la Centrul de primire a Urgențelor de la Spitalul Fălticeni. Șoferul autoturismului implicat în accident a refuzat transportul la spital.

Polițiștii vor stabili cauza producierii accidentului, cel mai probabil fiind vorba de nerespectarea vitezei și distanței în trafic, în codiții de carosabil umed.

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.