DOUĂ AVIOANE DE MICI DIMENSIUNI S-AU PRĂBUȘIT LA FRĂTĂUȚII VECHI. AVIOANELE TREBUIAU SĂ PARTICIPE LA MITINGUL AVIATIC DE LA AEROPORTUL SALCEA

Inspectoratul pentru Situații de Urgență ”Bucovina ” Suceava (ISU) a transmis că astăzi, la Frătăuții Vechi, în timpul unor zboruri de antrenament, 2 avioane de mici dimensiuni s-au ciocnit în zbor, iar ulterior s-au prăbușit în afara pistei.
Cei doi piloți de la manșă au rămas încarcerați, iar unul dintre ei este inconștient.
Nu au fost înregistrate alte victime.
La fata locului acționează o autospecială complexă de stingere și descarcerare, un echipaj de prim ajutor SMURD și un echipaj SAJ.

Cele două avioane de tip SKIBOLT, aeronave de înaltă acrobație, aparțin  formației Asalt de la Timișoara. Acestea urmau să evolueze în această după-amiază la mitingul aviatic de la Aeroportul Salcea.

Conform ultimelor informații, pilotul rănit grav a decedat. Celălalt pilot a fost extras din avion și stabilizat de către echipajele medicale. S-a solicitat elicopterul SMURD în vederea transportării pilotului rănit la UPU Iași.

În aceste condiții urmează să se ia o decizie la nivelul Consiliului Județean Suceava dacă mitingul programat azi va mai avea loc.

Imagini ISU Suceava:

Please follow and like us:

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *