Două case și o hală gater din Mălini, mistuite de flăcări, într-un incendiu pornit de la un scurtcircuit electric

Astăzi după amiază, pe la ora 16.00,  a izbucnit un incendiu  la o gospodărie din comuna Mălini iar  flăcările s-au propagat și la o hală gater din apropiere, care a fost afectată parțial.

Au intervenit pompierii militari ai Detașamentului Fălticeni și cei ai Gărzii de Intervenție Gura Humorului, împreună cu lucrătorii SVSU Slatina, Mălini, Baia și Cornu Luncii cu 10 autospeciale de stingere.

Au ars acoperișul unei case de locuit pe o suprafață de aproximativ 120 de metri pătrați și s-au degradat plafonul, pereții portanți și bunurile din interiorul acesteia.

Au mai ars o locuință pe o suprafață de aproximativ 60 de metri pătrați, un adăpost de animale pe o suprafață de aproximativ 90 de metri pătrați, un autoturism și alte bunuri din interiorul acestora .

A fost afectată de incendiu și o hală gater pe o suprafață de aproximativ 90 de metri pătrați.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost un scurtcircuit electric. Din fericire nu s-au înregistrat victime, iar pompierii au salvat restul halei cu utilajele din interior.

La ora transmiterii informațiilor, pompierii militari încă lucrau pentru lichidarea focarelor ascunse și pentru îndepărtarea/dezafectarea elementelor de construcție afectate de foc.

Plutonier adjutant Isăilă Gheorghe și plutonier major Butnariu Gheorghe, din cadrul Detașamentului Fălticeni, aflați în timpul liber, au venit în sprijinul colegilor, ajutându-i la îndepărtarea efectelor negative provocate de incendiu. De asemenea, părintele Gabriel Puiu Florea de la Cornu Luncii a intervenit la fața locului cu trei autospeciale.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.