Două familii rămase fără acoperiş deasupra capului în urma unui incendiu izbucnit la o locuinţă corp comun, la Rădăuţi. O femeie de 78 de ani a suferit un atac de panică şi a ajuns la spital (galerie foto ISU Suceava)

Militarii Detașamentului de Pompieri Rădăuti au intervenit ieri, 15 octombrie 2019, la ora 10:16, cu 3 autospeciale și o ambulanță SMURD, pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit în municipiul Rădăuți.

La sosirea echipajelor, incendiul se manifesta la două anexe și la acoperișul a două clădiri de locuit, corp comun, cu patru proprietari.

Au ars: acoperișul corpului comun pe o suprafață de aproximativ 170 mp, două camere de locuit, cu pereți din lemn, pe 30 mp, o anexă din lemn pe 10 mp și acoperișul unei anexe din BCA pe 15 mp. S-au degradat pereții și tavanele corpului comun, de la etaj și de la parter, pe o suprafață totală de aproximativ 400 mp, precum și anexele proprietarilor.

Pe timpul intervenției, o femeie de 78 de ani a suferit un atac de panică. Echipajul SMURD i-a acordat primul ajutor medical, iar ulterior a transportat-o la spital pentru investigații amănunțite.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost efectul termic al curentului electric, generat de un cablu electric deteriorat.

Incendiul a fost lichidat la ora 14:03, iar pompierii au salvat restul locuintelor și două proprietăți din vecinătate.

 

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *