Două femei, venite la ”pus păpușoi” s-au încăierat pe o tarla de la Milișăuți, de la un hotar între ogoare

Polițiștii Secției 13 Poliție Rurală Bălcăuți au fost sesizați de către Spitalul Județean Suceava despre faptul că  la secția UPU s-a prezentat o femeie de 65 ani din comuna Grănicești, sat Slobozia Sucevei, care prezenta o contuzie prin agresiune.

S-a stabilit că vinerea trecută, în jurul orelor 13:00, femeia rănită s-a dus  în  satul Gară, din orașul Milișăuți pentru a însămânța pe o  suprafață de teren ce o deține, porumb. Ogorul se află  în tarlaua „Mihalcea”. În timp ce se ocupa de lucrările agricole, peste ea a venit o femeie de 54 ani din orașul Milișăuți locuitoare a satului Gară,  care deține o suprafață de teren ce se învecinează cu terenul femeii din Slobozia Sucevei. Pe fondul unei stări conflictuale mai vechi privind delimitarea dintre terenuri, între cele două s-a iscat un conflict în urma căruia femeia mai în vârstă a fost lovită.

A doua zi,  văzând că din cauza leziunii nu se simte bine, ea  a mers la Spitalul Județean unde a fost diagnosticată cu „contuzie prin agresiune”, refuzând să rămână internată. S-a întocmit dosar penal cu privire la săvârșirea infracțiunii de „lovirea sau alte violențe”, urmând a fi declinat în favoarea  Poliției Orașului Milișăuți prin Parchetul de pe lângă Judecătoria Rădăuți.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *