Două gospodării distruse de flăcări, la Măzănăești – Drăgoiești și Mihăilești – Horodniceni, ieri după amiază

Militarii Detașamentului de Pompieri Suceava, împreună cu lucrătorii Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Drăgoiești,  au intervenit ieri după amiază, înainte de ora 18.00, cu două autospeciale de stingere pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la o gospodărie, în satul Măzănăești, comuna Drăgoiești.

La sosirea echipajelor, ardeau trei anexe gospodărești, fără pericol de propagare a flăcărilor.

Au ars un depozit de furaje pe 25 mp, un adăpost de animale pe 10 mp, o anexă din lemn pe 10 mp și aproximativ 500 Kg  de fân. În incendiu au pierit 4 oi și 4 iepuri de casă.

Cauza probabilă de izbucnire a flăcărilor a fost fumatul în locuri nepermise.

Incendiul  a fost lichidat la ora 19:15.

Tot ieri după amiază, jumătate de oră mai târziu, militarii Detașamentului de Pompieri Fălticeni, împreună cu lucrătorii Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Cornu Luncii,  au intervenit cu cinci autospeciale de stingere pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la o gospodărie, în satul Mihăiești, comuna Horodniceni.

La sosirea echipajelor, ardeau acoperișul casei de locuit și o anexă gospodărească, cu pericol de propagare la întreaga gospodărie. Incendiul a fost lichidat la ora 20:45.

Au ars acoperișul casei pe 120 mp, acoperișul anexei pe 4 mp, bunuri casnice, mobilier și altele. S-au degradat pereții portanți ai locuinței.

Incendiul a izbucnit din bucătărie, din cauza folosirii de combustibil neadecvat (benzină) pentru inițierea focului în sobă.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *