Două incendii în satul Dumbrava – Cornu Luncii, pornite în același timp. Pompierii cred că în ambele cazuri, focul a fost pus în mod intenționat

În această după amiază, cam pe la aceeași oră: 13.40, pompierii suceveni au fost anunțați că în satul Dumbrava din comuna Cornu Luncii au izbucnit două incendii, la două locuințe situate la distanță una de cealaltă aparținând unor rude apropiate (doi frați), unul dintre aceștia, cu probleme psihice, fiind bănuit că a provocat amândouă incendiile. Polițiștii vor stabili circumstanțele în care s-au produs cele două evenimente și vor lua măsurile legale ce se impun.

Pompierii au intervenit cu 6 autospeciale de stingere, atât de la Detașamentul Fălticeni, cât si de la Serviciilor Voluntare pentru Situații de Urgență Cornu Luncii și Baia. La stingerea incendiilor a participat și preotul Gabriel Florea cu autospeciala pe care Parohia a cumpărat-o și care este deservită de fii ai săi și alți tineri inimoși din comuna Cornu Luncii.

La una dintre case, incendiul a fost lichidat pe la ora 14.30 iar la cealaltă, o oră mai târziu. La prima dintre locuințe au ars  bunurile de la parter (mobilier, textile si alte bunuri casnice) și s-a degradat zugrăveala interioară. La cea de-a doua casă, aflată la aproximativ 50 metri distanță de prima, au ars acoperișul, pereții interiori și bunurile din interior.  Din primele cercetări, cauza probabilă, pentru ambele incendii, a fost folosirea intenționată a sursei de aprindere pentru a genera incendiul.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *