Mopan Suceava
Actualitate

Două incendii pornite de la instalația electrică, în aceeași noapte, la Mihoveni. Două case, un garaj, alte anexe dar și un automobil s-au făcut scrum

Pompierii suceveni au fost chemați să intervină astă noapte pentru stingerea a două incendii izbucnite în gospodării din satul Mihoveni, comuna Șcheia, la jumătate de oră unul după celălalt. Cauza producerii incendiilor a fost aceeași: scurtcircuit produs de o defecțiune la instalația electrică.

Astfel, militarii Detașamentului de Pompieri Suceava au intervenit noaptea trecută, pe la ora 1.30,  cu trei autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD B2, pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la o gospodărie din satul Mihoveni, comuna Șcheia.

La sosirea echipajelor, ardeau generalizat anexele gospodărești și acoperișul casei de locuit, cu pericol de propagare la întreaga locuință.

Au ars acoperișul unor anexe (adăpost de animale și șură) pe o suprafață de aproximativ 140 de metri pătrați și acoperișul unei bucătării de vară pe o suprafață de aproximativ 40 de metri pătrați. Au mai ars acoperișul casei de locuit, pe o suprafață de aproximativ 130 de metri pătrați și s-a degradat planșeul acesteia, pe o suprafață de aproximativ 100 de metri pătrați.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost de natură electrică (scurtcircuit).

Incendiul a fost lichidat la ora 5:10.

Imediat după ora 2.00, militarii Detașamentului de Pompieri Suceava au intervenit, cu trei autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD B2, pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la o altă gospodărie din satul Mihoveni, comuna Șcheia.

La sosirea echipajelor, ardea generalizat acoperișul unor clădiri corp comun, cu pericol de propagare la restul construcțiilor.

Au acoperișul casei de locuit pe o suprafață de aproximativ 200 de metri pătrați, un garaj și un autoturism din interior, elemente de mobilier și alte bunuri materiale. S-a degradat izolația locuinței pe o suprafață de aproximativ 120 de metri pătrați. În incendiu au pierit 16 păsări. În urma incendiului nu au rezultat victime omeneşti, ci numai pagube materiale în valoare totală de 180.000 de lei.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost și în acest caz de natură electrică (scurtcircuit).

Incendiul a fost lichidat la ora 6:10.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *