DOUĂ MAȘINI CONDUSE DE ȘOFERI TINERI S-AU CIOCNIT IERI NOAPTE ÎN CARTIERUL BURDUJENI. DOUĂ DINTRE VICTIME, PRELUATE DE AMBULANȚĂ, SUNT ÎN AMNEZIE RETROGRADĂ

 

În seara zilei de duminică,  în jurul orei 21.55, s-a produs un accident important de circulație în cartierul Burdujeni din municipiul Suceava. Un tânăr de 21 de ani din Mitocu Dragomirnei, în timp ce conducea  un autoturism pe  Cuza Vodă din municipiul Suceava, a ajuns la intersecţia cu str. Calea Unirii, din comuna Mitocu Dragomirnei unde nu a respectat semnificaţia indicatorului „Cedează trecerea” şi nu a acordat prioritate de trecere autoturismului condus regulamentar de un tânăr de 21 de ani, din comuna Zamostea, intrând în coliziune cu acesta.  În urma accidentului, a rezultat rănirea conducătorului auto din comuna Mitocu Dragomirnei şi a unei tinere de 18 ani, din aceeași localitate, pasager în autoturismul condus de acesta.

Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, după care, la spital, li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. Potrivit primului diagnostic stabilit de UPU, tânărul șofer a fost internat cu amnezie retrogradă, contuzie a coloanei cervicale, traumatism toraco-abdominal și contuzie la un antebraț. Tânăra care l-a însoțit în automobil a fost diagnosticată cu traumatism cranio cerebral și amnezie retrogradă.  În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *