DOUĂ MINORE DE 6 ȘI 12 ANI RĂNITE ÎNTR-UN ACCIDENT PRODUS DE UN TÂNĂR DE 21 DE ANI DIN BILCA. DUPĂ ACCIDENT, CONDUCĂTORUL AUTO CARE NU AVEA PERMIS A PLECAT DE LA FAȚA LOCULUI

Ieri, 18.08.2018, ora 21.15, în timp ce conducea autoturismul într-o curbă pe DJ 51, din comuna Mușenița, pe fondul neadaptării vitezei la condițiile de drum, un tânăr de 21 de ani, din comuna Bilca, a pierdut controlul asupra direcției de mers și a intrat într-un șanț.
În urma accidentului, a rezultat rănirea ușoară a două minore de 6 și 12 ani, ambele din comuna Mușenița, pasagere în autoturism. După accident, conducătorul auto a plecat de la fața locului.
În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că tânărul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie auto.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de „vătămare corporală din culpă”, „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere” și „părăsirea locului accidentului fără încuviințarea poliției”, care va fi soluționat procedural.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *