DOUĂ PERSOANE ACCIDENTATE ȘI UN GARD DISTRUS DE UN ȘOFER BEAT, LA CAJVANA

La data de 25.08.2018, în jurul orelor 03:40, un tânăr de 19 ani din orașul Cajvana se deplasa pe D.C 43 din localitate către centrul orașului la volanul autoturismului.
Circulând pe un sector de drum în rampă și în curbă la dreapta, tânărul a pierdut controlul asupra direcției de deplasare din cauza vitezei, a pătruns pe sensul opus de mers și a acroșat gardul de beton al unui imobilul.
În urma impactului au rezultat avarii la autoturismul implicat, distrugerea gardului de beton precum și vătămarea corporală ușoară a conducătorului auto și a pasagerului de 27 de ani din aceeași localitate care ocupa locul pasagerului din dreapta față.
Șoferul a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind 0,78 alcool pur în aerul expirat după care i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar de urmărire penală pentru săvârşirea infracţiunilor de “vătămare corporală din culpă” și “conducerea pe drumurile a unui autovehicul pentru care legea prevede obligativitatea deținerii permisului de conducere cu o alcoolemie mai mare de 0,80 g/l alcool pur în sânge”.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *