Două persoane din Voitinel rănite după ce un fulger a lovit pământul aproape de locul în care se aflau

Astăzi, pe la ora 15.30, în timpul unei  furtuni  care s-a abătut asupra comunei , un fulger a lovit în apropierea unui grup de patru persoane în comuna Voitinel.  Două dintre acestea au suferit arsuri minore la nivelul picioarelor și au primit  îngrijiri medicale de la două echipaje ale SMURD  respectiv SAJ, care au venit la locul evenimentului.  Cele două persoane au fost transportate la Centrul de Primire a urgențelor Rădăuți pentru investigații suplimentare și tratament de specialitate.
Trebuie precizat că Administrația Națională de Meteorologie a avertizat încă de azi dimineață că în județul Suceava, începând cu ora 15.00 vor avea loc fenomene meteorologice înscrise în categoria  ”cod portocaliu” pe anumite zone  și  ”cod galben” pentru tot județul.  Populația a fost avertizată că vor putea fi manifestări meteorologice imprevizibile.

Please follow and like us:

One thought on “Două persoane din Voitinel rănite după ce un fulger a lovit pământul aproape de locul în care se aflau

  • 15 august 2019 la 7:02
    Permalink

    Daca ne gandim bine,este o stire pozitiva!Deoarece au fost numai aproape trasniti,au scapat toti,ceea ce este rar,iar explicatia stiintifica,deci laica,ar fi aceea ca nici nu aveau cum sa pateasca ceva deoarece este stiut ca orice voitinean este rau conducator si fulgerul nu trece prin el,ca prin beton!

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *