Două persoane reținute în arest pentru contrabandă cu ţigări, la Vatra Dornei. 7700 de pachete de ţigări confiscate şi două automobile indisponibilizate

La data de 21.10.2018, în jurul orei 10.35, o patrulă din cadrul Poliției municipiului Vatra Dornei a oprit pentru control pe strada Roșu din localitate, 2 autoturisme conduse de doi bărbați de 21 și 30 de ani, ambii din județul Mehedinți.
Astfel, în urma verificării celor două vehicule, polițiștii au identificat în portbagajul autoturismului condus de bărbatul de 30 de ani, 2.070 pachete cu țigări, iar în cealaltă maşină condusă de tânărul de 21 de ani, 5.630 pachete cu țigări, toate de proveniență extracomunitară.
Țigările în valoare de circa 100.000 lei au fost confiscate, iar cele două autoturisme au fost indisponibilizate la sediul poliției.
Suspecții au fost reținuți pentru 24 ore și încarcerați în arestul I.P.J. Suceava, urmând ca, la 22.10.2018, să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Vatra Dornei pentru stabilirea unor măsuri procedurale.
În cauză, s-au întocmit 2 dosare penale sub aspectul comiterii infracțiunii de contrabandă, fiind sesizată și Direcția Regională de Accize și Operațiuni Vamale Iași pentru stabilirea prejudiciului creat bugetului de stat.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *