Administratie

Două sensuri giratorii pe drumul județean Rădăuți – Bilca, în curs de modernizare, a anunțat președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur a vizitat astăzi șantierul lucrărilor de modernizare a drumului județean care pleacă din Rădăuți și face legătura cu Vicovu de Sus prin  Frătăuți și Bilca. El a arătat că pe acest drum județean vor fi amenajate două sensuri giratorii pentru creșterea siguranței traficului rutier.

”Suntem  pe drumul județean care leagă Rădăuțiul de Frătăuții Noi – Bilca, la intersecția  cu Gălănești.

Ca noutate pentru strategia județului Suceava, vom construi mai multe sensuri giratorii, pentru siguranța traficului rutier. Aici va fi un sens giratoriu, deja s-a extins un podeț în intersecția Frătăuții Vechi – Frătăuții Noi – Gălănești. Drumul spre Gălănești l-am modernizat în parteneriat cu Primăria Gălănești. Aici va fi un sens giratoriu cu vizibilitate mare.

Vom mai avea un sens giratoriu la intersecția cu drumul care merge spre Mușenița – Siret. Numai pe acest drum vom avea două sensuri giratorii. Important este ca populația să știe că în județul Suceava în afară de modernizare de drumuri, facem benzi de preselecție și de stocaj, sensuri giratorii, pentru diminuarea accidentelor rutiere și siguranța traficului. Din punctul meu de vedere este un mare câștig pentru locuitori,  fiindcă zona a devenit foarte circulată”, a transmis președintele Consiliului județean Suceava, Gheorghe Flutur.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *