Două țigăncușe din Pătrăuți, prinse la furat blugi în China Shop

Miercuri, 4 noiembrie, pe la orele 12.35, administratorul magazinului China Shop de pe strada Calea Unirii din municipiul Suceava a sesizat faptul că două persoane de sex feminin au încercat să sustragă trei perechi de blugi prin tăierea sistemului de siguranță.

În urma verificărilor efectuate s-a constatat faptul că în jurul orelor 12.00, două fete de etnie rromă, au intrat în incinta magazinului China Shop situat pe strada Calea Unirii nr.54. La un moment dat, au intrat în cabina de probă cu trei perechi de blugi, pentru a le proba. Acolo, au tăiat elementele de siguranță ale obiectelor de îmbrăcăminte și una dintre fete a îmbrăcat două perechi pe dânsa, iar cealaltă a băgat o pereche într-un ghiozdan pe care-l avea în spate. Persoanele au fost identificate ca fiind două surori de 13 ani și 14 ani, din comuna Pătrăuți. Prejudiciul creat este în valoare de 195 lei care a fost recuperat în totalitate, iar persoana vătămată nu se constituie parte civilă în procesul penal.

În cauză s-a întocmit proces verbal de constatare a infracțiunii flagrante, cercetările fiind continuate de către lucrătorii B.I.C Suceava sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „furt”.

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.