Două TIR-uri și trei autoturisme s-au ciocnit pe DN2, la Roșiori – Forăști în această dimineață. Trafic blocat, doi răniți

Astăzi după ora 10.00. pe DN2, pe raza localității Roșiori s-a produs un grav accident de circulație, care a dus la blocarea principalei șosele dinspre capitală către nordul țării.

Două TIR-uri și trei autoturisme au intrat în carambol, pe fondul neadaptării vitezei la condițiile dificile de trafic dar și faptului că pe șosea se așternuse un strat substanțial de zăpadă umedă iar, la prima vedere a pompierilor chemați să intervină, aceștia au constatat că mașinile implicate nu erau echipate cu anvelope de iarnă.

Au intervenit pompierii militari ai Detașamentului de Pompieri Fălticeni cu modulul SMURD (autospecială pentru descarcerare și o ambulanță SMURD B2) cu sprijinul unui echipaj SAJ. Două persoane au fost asistate medical de către echipajele sosite la fața locului, fiind conștiente și cooperante. Din cele două persoane asistate, una a fost transportată la spital. Centrul Infotrafic a anuntat  blocaj pe ambele sensuri pe DN 2 in zona accidentului [07.12, începând cu ora 10.40.

Fotografiile de la locul accidentului sunt realizate de angajați ai SDN Suceava.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *