Două tiruri cu echipamente și bunuri oferite de municipiul Suceava Cernăuțiului au fost predate astăzi de primarul Ion Lungu primarului din Cernăuți Roman Kliciuk, în vama Siret

Primarul municipiului Suceava, Ion Lungu a anunțat că două tiruri cu echipamente și bunuri din partea municipiului Suceava pentru orașul Cernăuți au fost predate astăzi în vama Siret delegației orașului din ucraina condusă de primarul Roman Kliciuk.

 ”În această după-amiază, în vama Siret, am avut o întâlnire de peste o oră cu primarul orașului Cernăuți, Roman Kliciuk.

Am semnat protocolul de predare-primire pentru bunurile pe care le-am donat orașului Cernăuți din partea municipiului Suceava, respectiv:

– saci de dormit – 150 buc.

– saltele – 150 buc.

– corturi militare 6/5 – 7 buc.

– corturi militare 10/4,8 – 7 buc.

– rezervor apă 3 mc – 15 buc.

– rezervor apă 5mc – 2 buc.

– rezervor apă 10 mc – 1 buc.

– truse de prim ajutor – 100 buc.

Bunurile au fost încărcate în două tiruri, unul normal și unul cu remorcă. Mulțumim fundației „Sânge pentru România” – filiala Suceava și domnului Andrei Iacov pentru punerea la dispoziție gratuit a celor două tiruri pentru transportul bunurilor.

Am stabilit cu domnul primar să stăm în contact permanent, să ajutăm cu ce este necesar.

În numele cetățenilor din Cernăuți, domnul Roman Kliciuk ne-a mulțumit pentru solidariratea arătată de municipiul Suceava și pentru ajutorul dat.

Ne rugăm la DUMNEZEU să se termine cât mai repede acest război!” a tramsmis primarul municipiului Suceava, Ion Lungu.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *