Două transporturi de lemn fără acte, depășind în total 10 metri cubi, confiscate ieri dimineață de polițiști, la Putna

La data de 09.06.2022, lucrătorii de poliţie din cadrul Secţiei 4 Poliţie Rurală Gălăneşti acţionând pe DN 2 H Putna, după ora 6.00, au oprit pentru control  autoutilitara marca Iveco, condusă de T.F.C. domiciliat în comuna Putna, care transporta buşteni gater răşinoase pentru care nu deţinea aviz de însoţire.

Transportul a fost condus la Ocolul Silvic Putna unde în urma inventarierii, s-a stabilit faptul că autoutilitară era transportată cantitatea de 6,24 m.c. buştean gater răşinoase în valoare de peste 3600 lei.

T.F.C.  a fost sancţionat contravenţional cu amendă în cuantum de 6.000 lei iar materialul lemnos transportat de acesta fără aviz a fost confiscat, fiind predat în custodie Ocolului Silvic Putna.

În aceeași zi, la  ora 07.20, acţionând pe Drumul forestier ”Timotei” pe raza comunei Putna lucrătorii de poliţie au oprit pentru control  autoutilitara marca Mercedes Benz, condusă de G.P.  domiciliat în comuna Bilca, care transporta lemn foc fag pentru care nu deţinea aviz de însoţire.

Și acest transport a fost condus la sediul Ocolului Silvic Putna unde în urma inventarierii s-a stabilit faptul că în autoutilitară se afla cantitatea de  3,76 m.c. lemn foc fag în valoare de 650 lei.

G. P. a fost sancţionat contravenţional iar materialul lemnos transportat de acesta fără aviz a fost confiscat, fiind predat în custodie Ocolului Silvic Putna.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *