Mopan Suceava
Actualitate

Dr. Alexandru Calancea, av. Traian Andronachi și ec. Dorin Tibeică se vor lupta pentru funcția de manager al Spitalului Județean. Susținerea proiectului de management va fi publică

Astăzi, 25 iulie, la ora 15.30, s-au încheiat înscrierile la concursul pentru ocuparea funcției de manager al Spitalului Județean de Urgență ”Sfântul Ioan cel Nou” Suceava.

S-au înscris trei candidați: dr. Alexandru Calancea, actualul manager interimar al Spitalului Județean, avocatul rădăuțean Traian Andronachi, fost manager al Spitalului Municipal Rădăuți și economistul Dorin Tibeică, de asemenea fost manager al spitalului Rădăuți.

Cotidianul Monitorul de Suceava a arătat că  în perioada 26 iulie – 1 august are loc verificarea îndeplinirii condițiilor de participare (etapă eliminatorie): 26-28 iulie – verificarea dosarelor, 28 iulie – afișarea rezultatelor verificării dosarelor, data de 29 iulie este alocată contestațiilor la verificarea dosarelor, iar pe 1 august se vor afișa rezultatele la contestații. În data de 2 august pe site-ul spitalului vor fi publicate proiectele de management ale candidaților, pe 8 august, de la ora 11.00, candidații își vor susține public proiectele de management, pe 9 august se vor afișa rezultatele. Eventualele contestații se pot face până pe 10 august, pe 12 august se soluționează contestațiile, iar pe 12 august vor fi afișate rezultatele finale.

Conform deciziei Consiliului de Administrație al Spitalului Județean, susținerea proiectului de management de către candidați, care va avea loc în data de 8 august a.c., la sediul spitalului, va fi publică. Jurnaliști dar și orice persoană interesată vor putea asista, cu condiția ca în prealabil să-și anunțe intenția prin email, la adresa concursmanager@spjsv.ro până la data de 6 august, ora 11.00.  În email se vor preciza numele și prenumele persoanei interesate, precum și întrebările propuse a fi adresate fiecărui candidat în legătură cu proiectul de management. „Nu se adresează candidatului întrebări referitoare la opiniile sale politice, activitatea sindicală, etnie, religie, sex, stare materială și origine socială”, se precizează în hotărârea Consiliului de Administrație (C.A.). Participarea persoanelor interesate se va face după primirea acceptului din partea comisiei de concurs, cu cel puțin 24 de ore înaintea susținerii publice a proiectelor de management”, se arată în decizia C.A. al Spitalului Județean Suceava, făcută publică de cotidianul Monitorul de Suceava.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *