Actualitate

Dr. Alexandru Calancea, managerul Spitalului Județean Suceava, despre pandemie și carențele sistemului medical românesc, la ”Povestea Vorbei”, Televiziunea Intermedia

Emisiunea ”Povestea Vorbei”, găzduită de postul regional de televiziune Intermedia Suceava, moderată de Neculai Roșca,  propune începând din seara zilei de sâmbătă, 2 octombrie, ora 20, o întâlnire cu dr. Alexandru Calancea, managerul Spitalului Județean ”Sfântul Ioan cel Nou” Suceava. Dânsul va vorbi despre greutățile întâmpinate de spitalul pe care în conduce dar și celelalte unități spitalicești din județ în lupta împotriva Covid 19, precum și despre carențele sistemului medical românesc. Nu în ultimul rând, el va explica de ce Spitalul Județean Suceava s-a transformat într-un an jumătate de pandemie din cea mai hulită unitate spitalicească, într-un model de bune practici la nivel național.

Programul de difuzare al emisiunii ”Povestea Vorbei” este cel ştiut: sâmbătă ora 20.00; duminică la ora 13.00; marți, ora 12.00; marți, ora 22.00; miercuri, ora 16.10,  vineri, ora 15.00, vineri ora 03.00, dar și pe paginile de facebook ale Televiziunii Intermedia Suceava și a publicației online Suceava smartpress începând cu seara zilei de sâmbătă, când emisiunea este difuzată în premieră.Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *