Dr. Dimitrie-Cristian Siriopol, noul director medical interimar al Spitalului Județean. Dr. Alexandru Calancea, reconfirmat manager pentru următoarele 6 lui, la fel și directorul de îngrijiri, Oana Lorena Stanciu

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a semnat astăzi dispozițiile de numire a membrilor echipei de conducere a Spitalului Județean de Urgență “Sfântul Ioan cel Nou” Suceava, începând cu data de 1 iulie 2021.

Dr.  Alexandru Calancea, medic specialist în specialitatea cardiologie, este numit în funcția de conducere de manager interimar, dr. Dimitrie-Cristian Siriopol, medic primar în specialitatea nefrologie, este numit în funcția de conducere de director medical interimar, Oana-Lorena Stanciu, asistent medical principal cu studii superioare, este numită în funcția de conducere de director de îngrijiri interimar.

Numirile sunt valabile până la ocuparea prin concurs a posturilor, dar nu mai mult de 6 luni. De asemenea, începând cu aceeași dată, 01.07.2021, încetează exercitarea de către dr.  Marius Grămadă , medic primar în specialitatea ortopedie-traumatologie a funcției de conducere de director medical interimar al Spitalului Județean de Urgență “Sfântul Ioan Cel Nou” Suceava.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *