Dr. ing. Cătălin Roibu, șeful Laboratorului de biometrie forestieră – Facultatea de silvicultură – USV, despre Biserica de lemn a lui Dragoș Vodă din Putna, cea mai veche din România

Emisiunea ”Povestea Vorbei”, găzduită de postul regional de televiziune Intermedia Suceava, moderată de Neculai Roșca,  propune începând din seara zilei de sâmbătă, 21 august, ora 20, o întâlnire cu șef lucrări dr. ing. Cătălin Roibu, șeful Laboratorului de Biometrie Forestieră din cadrul Facultății de Silvicultură al Universității ”Ștefan cel Mare” Suceava. Subiectul principal: rezultatul cercetărilor realizate asupra lemnului din care a fost construită Biserica de lemn a lui Dragoș Vodă, aflată acum în cimitirul parohiei creștin-ortodoxe  din Putna. Dar și despre Laboratorul de biometrie forestieră de la USV, doar trei astfel de entități funcționând în Europa, despre cercetare, logistică și rezultate pe măsură, cu dr. ing. Cătălin Roibu – Facultatea de Silvicultură din USV, din această seară, la Televiziunea Intermedia Suceava.

Programul de difuzare al emisiunii ”Povestea Vorbei” este cel ştiut: sâmbătă ora 20.00; duminică la ora 13.00; marți, ora 12.00; marți, ora 22.00; miercuri, ora 16.10,  vineri, ora 15.00, vineri ora 03.00, dar și pe paginile de facebook ale Televiziunii Intermedia Suceava și a publicației online Suceava smartpress începând cu seara zilei de sâmbătă, când emisiunea este difuzată în premieră.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *