Dr. Irina Badrajan, medic de familie, secretar general al Colegiului Medicilor Suceava: Pandemie cu repetiție. Noi provocări? la ”Povestea Vorbei”, Televiziunea Intermedia Suceava

Emisiunea ”Povestea Vorbei”, găzduită de postul regional de televiziune Intermedia Suceava, moderată de Neculai Roșca,  propune începând din seara zilei de sâmbătă, 30 octombrie, ora 20, o întâlnire cu dr. Irina Badrajan, medic de familie, secretar general al Colegiului Medicilor Suceava. Pandemie cu repetiție. Noi provocări? Este tema aleasă pentru discuția din această ediție a emisiunii ”Povestea Vorbei”.

Despre problemele pe care le întâmpină sistemul medical românesc, în special medicii de familie, în războiul de uzură cu pandemia Covid, despre lipsa de reacție a oamenilor care sunt dispuși să facă orice, inclusiv să înghită hapuri cumpărate din bazar, decât să se vaccineze, despre medicina de familie care este cenușăreasa sistemului sanitar autohton: medici aflați în prima linie, cărora li se cere de către guvernați uneori imposibilul, dar tot de ei lăsați pe ultimul loc de la coadă când e vorba despre îmbunătățiri în funcționarea sistemului, cu doctorul Irina Badrajan.

Programul de difuzare al emisiunii ”Povestea Vorbei” este cel ştiut: sâmbătă ora 20.00; duminică la ora 13.00; marți, ora 12.00; marți, ora 22.00; miercuri, ora 16.10,  vineri, ora 15.00, vineri ora 03.00, dar și pe paginile de facebook ale Televiziunii Intermedia Suceava și a publicației online Suceava smartpress începând cu seara zilei de sâmbătă, când emisiunea este difuzată în premieră.Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *