Dr. Maricela Cobuz, deputat PSD Suceava: Celebrarea Zilei Internaționale a Educației și deschiderea anului universitar ne permite să apreciem succesele şi realizările tuturor cadrelor didactice şi a instituțiilor educaționale din România

Dr. Maricela Cobuz, deputat PSD Suceava a marcat momentele deschiderii noului an universitar 2020-2021 și a Zilei Internațională a Educației printr-un comunicat în care transmite că:

„În calitate de Deputat de Suceava doresc să-mi exprim întreaga mea considerație pentru universitățile din România cu ocazia deschiderii noului an universitar 2020-2021.

Totodată, astăzi, 5 octombrie 2020, elevii şi profesorii din toată lumea marchează Ziua Internațională a Educației.

Celebrarea Zilei Internaționale a Educației împreună cu deschiderea anului universitar ne permite să apreciem succesele şi realizările tuturor cadrelor didactice şi a instituțiilor educaționale din România.

Cu ocazia deschiderii celui de-al 58 lea an universitar, doresc să felicit conducerea Universității ”Ștefan cel Mare” din Suceava, profesorii și personalul auxiliar pentru munca depusă în performanța învățământului universitar sucevean.

Universitatea ”Ștefan cel Mare” din Suceava a format, în decursul a 57 de ani de educație, mii de studenți și tinere valori pentru regiunea Nord-Est și nu numai. Sute de cadre didactice și-au exprimat dorința în a oferi învățământului universitar sucevean valoarea de care dă dovadă astăzi instituția suceveană.

Toată atenţia trebuie să o îndreptăm și către studenţi, care reprezintă viitorul de a fi a oricărei universităţi. Cadrele didactice universitare au misiunea să formeze nu doar absolvenţi cu anumite abilităţi, ci să genereze cultură, cunoaştere şi tehnică, dar mai ales un spirit care umanizează, dă sens şi direcţie unei națiuni.

De asemenea, cu ocazia deschiderii noului an universitar 2020-2021, urez tuturor cadrelor didactice din învățământul superior un an mai bun, împliniri profesionale și o bună performanță în sistemul educațional superior, astfel încât universitatea să își consolideze importanța în societatea românească.

Mult succes tuturor!

La mulți ani tuturor profesorilor!”

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.