Dr. Maricela Cobuz, deputat PSD Suceava, în mesajul de deschidere a noului an școlar: Tuturor le adresez puterea de a trece peste provocările cauzate de pandemie și de a fi mereu competitivi, muncitori, disciplinați, încrezători și plini de speranță

Dr. Maricela Cobuz – Deputat PSD Suceava a transmis astăzi un mesaj adresat profesorilor și elevilor cu ocazia deschiderii noului an școlar 2020-2021, 14 septembrie 2020.

”În calitate de deputat de Suceava am deosebita plăcere de a ura tuturor cadrelor didactice, elevilor şi părinţilor un an nou școlar mai bun, multă dăruire și sănătate.

Deschiderea anului școlar 2020-2021 este o provocare pentru noi toți, cauza fiind pandemia cu virusul Covid-19. Acest lucru ne face să fim mai atenți unii cu alții, să învățăm mai mult despre comunicarea digitală. Este momentul să prețuim mai mult școala, ea reprezintă cunoaștere, știință, cultură, moralitate, respect față de profesori și față de noi înșine.

Școala este locul fundamental al dezvoltării noastre și reprezintă un prilej de a depăși propriile individualități, învățând despre comunicare și deschiderea față de cei din jur.

La început de an școlar, îmi exprim încrederea în dăruirea și competența profesorilor, în buna lor credință și puterea de a da naștere unor personalități, de a oferi modele de viață și profesie pentru toți elevii.

Tuturor le adresez puterea de a trece peste provocările cauzate de pandemie și de a fi mereu competitivi, muncitori, disciplinați, încrezători și plini de speranță.

Transmit cadrelor didactice, elevilor, părinților și bunicilor în egală măsură, multă putere de muncă, sănătate, alegeri înțelepte și reușite pe măsura eforturilor depuse.

Mult succes în noul an școlar!”

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *