Dr. Maricela Cobuz – Deputat PSD Suceava, intervenție în Parlamentul României. TAROM a suplimentat numărul de zboruri pentru destinația Suceava-București-Suceava

Compania aeriană de stat TAROM a suplimentat numărul de zboruri pentru destinația Suceava-București-Suceava datorită intervenției pe care am avut-o în Parlamentul României, prin interpelarea adresată domnului Lucian Șova, Ministrul Transporturilor.
Aeroportul Internațional Ștefan cel Mare din Suceava, modernizat începând cu anul 2013, a înregistrat o creștere a numărului de pasageri pe ruta Suceava-București-Suceava, astfel fiind necesar suplimentarea numărului de zboruri interne.
„Datorită numărului mare de solicitări, venite din partea cetățenilor la Cabinetul Parlamentar, am adresat în luna septembrie a acestui an, o interpelare domnului Ministru Lucian Șova cu privire la suplimentarea curselor aeriene directe. Solicitările adresate la cabinetul parlamentar vizau suplimentarea cu o cursă în dimineața de luni pe ruta Suceava-București și o altă cursă pe ruta București-Suceava în după-amiaza de miercuri. În calitate de deputat de Suceava, consider o oportunitate existența mai multor zboruri interne, având în vedere și aspectul turistic al Bucovinei”, transmite Maricela Cobuz.
Noile curse aeriene au fost introduse, conform planului de operare, astfel încât să se poată răspunde pozitiv solicitărilor de trafic pe ruta în cauză, dar și a disponibilității flotei aeriene deținute de către companie.
TAROM și-a exprimat mulțumirea față de interesul acordat cetățenilor suceveni, care doresc să călătorească cu avionul, aceste două zboruri fiind operate din data de 14 noiembrie.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.