Actualitate

Dr. Sorin Hâncu, reales președinte al Colegiului Medicilor, dr. Irina Badrajan, realeasă secretar general al Colegiului Medicilor pentru un nou mandat de 4 ani

Doctorul Sorin George Hâncu a fost reales în funcția de președinte al Colegiului Medicilor Suceava iar doctorul Irina – Ioana Badrajan a fost reconfirmată în funcția de secretar general  al Colegiului Medicilor Suceava.

Potrivit comunicatului de presă transmis, sâmbătă, 17 octombrie a.c. a avut loc prima întrunire a noului Consiliu Județean al Colegiului Medicilor  Suceava, în cadrul căruia a fost ales Biroul Executiv, care-și va exercita mandatul în perioada 2020-2024.

Componența Biroului Executiv este următoarea:

-Președinte: dr. Sorin George Hâncu – coordonator al Comisiei de Imagine, relații interne și externe;

-Secretar General: dr. Irina-Ioana Badrajan- coordonator al Comisiei de Avizări și al Comisiei Administrativă și Financiară

-Vicepreședinte: dr. Laura Coca – coordonator al Comisiei de Jurisdicție Profesională

-Vicepreședinte: dr. Irina Franciuc – coordonator al Comisiei Profesional Științifice și de Educație Medicală Continuă (EMC)

– Vicepreședinte: dr. Mirela Liliana Oniceanu – coordonator al Comisiei de Etică, Deontologie Medicală și de Litigii  și al Comisiei Legislative.

Președintele Colegiului Medicilor Suceava, dr. Sorin George Hâncu, reales pentru un nou mandat a declarat că vrea să continue ceea ce a făcut până acum, asta însemnând organizarea Conferinței Anuale ”Zilele medicale sucevene”, care a avut de-a lungul anilor un succes deosebit, cu participarea la fiecare ediție a unui număr de 700 – 800 de medici, personalități medicale de prestigiu, profesori, șefi de clinici din țară și străinătate.

” Vom acționa pentru creșterea prestigiului corpului medical care a fost greu încercat pe timpul epidemiei  COVID – 19 și care are în continuare un rol deosebit pentru îngrijirea sănătății populației.

Colegiul Medicilor, la nivel național și județean trebuie să fie un partener de dialog credibil al guvernului și al decidenților locali și vom pleda  în acest sens în ceea ce privește hotărârile care se iau pentru sistemul medical.

Cele care se iau în ceea ce privește medicina de familie precum și medicina în general. Vom pleda pentru reconsiderarea asistenței medicale primare (medicina de familie), care este în pragul colapsului.

Suntem deschiși la orice propunere venită din partea colegilor medici”, a transmis președintele Colegiului Medicilor Suceava, doctor Sorin Hâncu.

 

Please follow and like us:

One thought on “Dr. Sorin Hâncu, reales președinte al Colegiului Medicilor, dr. Irina Badrajan, realeasă secretar general al Colegiului Medicilor pentru un nou mandat de 4 ani

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *