Dramă într-o gospodărie din Zamostea: Un șofer băut a lovit vaca proaspăt cumpărată, care s-a prăbușit peste noul ei proprietar, rănindu-l și pe acesta

Un accident rutier mai puțin obișnuit s-a produs ieri seară, pe un drum județean din comuna Zamostea.  

În jurul orelor 17.50, un bărbat de 47 ani din localitate,  se deplasa pe jos pe partea dreaptă a drumului județean DJ 291 A, ducând de lanț o bovină pe care tocmai o cumpărase, din spatele său venind și soția sa.

La un  moment dat, din spate a trecut în viteză  un autoturism care  a acroșat vaca, aceasta a suferit leziuni și s-a răsturnat peste bărbat, provocându-i traumatisme la nivelul piciorului stâng și la nivelul cotului drept.

Conducătorul autoturismului nu a oprit, continuându-și deplasarea de DJ 291 A în direcția orașului Siret.  

Bărbatul de 47 de ani  a fost preluat de un echipaj de ambulanță fiind transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

În urma verificărilor efectuate de poliţişti a fost identificat şi conducătorul auto care a provocat accidentul în persoana unui bărbat de 22 de ani din comuna Zamostea

Acesta a fost testat de poliţişti cu aparatul etilotest rezultând o valoare de 0,38 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză a fost întocmit dosar penal, ce va fi soluţionat procedural.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.