Dramă la bătrânețe: Mama de 91 de ani din Fântâna Mare anunță că a fost agresată de fiica ce i-a sustras actele. Când au venit polițiștii, actele au reapărut iar bătrâna și-a retras reclamația

Ieri după amiază, pe la ora 14.30, polițiștii SPR1 Vadu Moldovei, au fost sesizați prin 112 de către I.A.  de 91 ani, din comuna Fântâna Mare, despre faptul că a fost agresată de către fiica sa M.M., de 59 ani, cu domiciliul în municipiul Alba Iulia și care locuiește acum fără forme legale în comuna Fântâna Mare, și care i-a furat actele.

În urma cercetărilor s-a stabilit că,  în urma unor  discuții contradictorii și a unor reproșuri făcute către fiica sa, precum că aceasta în trecut i-ar fi furat mai multe documente, I.A.  ar fi fost lovită cu palma în zona pieptului de fiica sa. 

I.A. a  declarat, la venirea echipajelor de intervenție că nu a suferit leziuni și a refuzat intervenți paramedicilor pentru  a primi îngrijiri de specialitate.  Cu ocazia intervenției reclamanta a înmânat polițiștilor buletinul de identitate în care se afla și card-ul său de sănătate, deși reclamase că acestea sunt sustrase de fiica sa împreună cu alte documente.

Atât fiica sa cât și soțul acesteia, au fost găsiți la fața locului amândoi  precizând că sesizările făcute de bătrână sunt false, menționând că aceasta,  având 91 ani a mai făcut sesizări neadevărate, iar cu ocazia întocmirii formularului de evaluare a riscului, nu se impune emiterea unui ordin de protecție provizoriu.

S-a întocmit dosar penal privind infracțiunile de „furt între rude” și „violență în familie”.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.