Drumul Panaci-Bilbor prinde contur. Gheorghe Flutur anunță că au început asfaltările pe un nou tronson de 6 km

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur anunță că au început asfaltările pe un nou tronson de 6 km, pe drumul Panaci-Bilbor. Este asigurată finanțarea și este pregătită documentația și pentru ultimii 3,7 kilometri prin Pasul Bilbor.

„Profităm de vremea bună din această perioadă și cu bucurie anunț că se lucrează zi-lumină la drumul dintre Panaci-Bilbor pentru a se asfalta tronsonul care a mai rămas. Este o concentrare de forțe, se lucrează la acest tronson de șase kilometri, după care încep serpentinele Pasului Bilbor”, a spus președintele CJ Suceava.

Flutur a precizat pentru suceveni, că în primul său mandat s-au făcut investiții pe bani europeni pe o distanță de 22 de km, pe traseul Panaci – Bilbor, iar în acest mandat, acum, se asfaltează alți șase kilometri.

Președintele CJ Suceava, Gheorghe Flutur a spus că sunt asigurați bani și că este pregătită documentația pentru ultimii 3,7 kilometri prin Pasul Bilbor. Drumul, de circa 40 de kilometri, iese în apropiere de Toplița.

”Este o deschidere cu avantaje excepționale pentru zona Vatra Dornei, pentru turism, iar distanța spre București de la Vatra Dornei va fi cu 110 km mai scurtă.

Mai importat decât atât, această zonă cu un potențial turistic uriaș, va fi pus în valoare și mai bine. Este Țara apelor minerale, este zona cu domeniul schiabil unde zăpada rămâne cea mai lungă perioadă din an, este Parcul Național Călimani, toată zona este mirifică.

Este un mare câștig pentru județul Suceava, pentru investitori, pentru turism, dar și pentru cei care ne vor călca pragul în perioada următoare”, a spus Flutur.

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *