Drumurile județene afectate pe timpul iernii vor intra repede în reparații, dă garanții președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a anunțat azi că urmează ca drumurile județene din județ să intre în reparații după ce au fost afectate puternic în această iarnă. De asemenea șeful deliberativului județean a menționat că, în urma evaluărilor, s-a constatat că  sunt drumuri care au carosabilul foarte puternic afectat.

Unul dintre acestea este Dărmănești-Costâna, unde o porțiune de drum arată foarte rău, dar și drumul care leagă Suceava de Ipotești – Bosanci – Udești – Liteni – Dolhasca ce are un grad avansat de uzură. Președintele Flutur a precizat că CJ Suceava așteaptă de la Consiliul Județean Iași „undă verde” pentru demararea licitațiilor pentru modernizarea acestui drum județean pentru că este un proiect cu finanțare europeană care este gestionat de CJ Iași.

Gheorghe Flutur a mai spus că sunt și alte urgențe în județ cum ar fi drumul care leagă Frasin de Stulpicani – Ostra – Holda – Broșteni unde se va scoate la licitație lucrarea de modernizare, dar până atunci urmează să fie reparat.

„Am trimis mai multe echipe în teren pentru a evalua starea drumurilor după această iarnă.

Am făcut o ședință cu firmele de construcții care lucrează cu Direcția de Drumuri județene pe un contract multianual și, în perioada următoare, foarte repede, când temperatura ne permite, se va intra cu reparații”, a declarat, aflat pe teren, președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *