Dulap Adolfine și Racatovschi Ervin. Tragedie pentru comunitatea din Vatra Dornei. Bătrânul Ervin, tatăl lui Adolfine, a murit în spital la 82 de ani. Se fac cercetări pentru ”ucidere din culpă”

Când strângeți din umeri și vă amuzați urmărind veștile proaspete de la Hollywood, despre cum va fi numită, eventual botezată, noua progenitură a unor parteneri actori aspiranți  la statutul de pășitori pe covorul roșu ori chiar obișnuiți cu carpetul din fața prezidiului ce prezintă laureații premiilor Academiei Americane de Film, vă propun ca alternativă  să strângeți din umeri și să nu vă distrați fiindcă este vorba despre o tragedie:

 A murit un bătrân de 82 de ani, la Spitalul Județean. În ziua de  25.02.2019 la ora 11.27, Poliția Municipiului Vatra-Dornei a fost sesizată telefonic de către Dulap Adolfine despre faptul că tatăl său Racatovschi Ervin în vârstă de 82 ani a decedat în dimineața de 23.02.2019, la Spitalul Județean din municipiul Suceava.

Dulap Adolfine a declarat telefonic că tatăl său, în după-amiaza zilei de 20.02.2019 a căzut în curtea locuinței, motiv pentru care a solicitat o ambulanță la fața locului.

Racatovschi Ervin a fost transportat inițial la Spitalul Vatra-Dornei pentru acordarea primelor măsuri de îngrijiri medicale și ulterior a fost transportat la Spitalul Județean Suceava. În dimineața de 23.02.2019, Racatovschi Ervin a decedat.

În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „ucidere din culpă” (moarte suspectă), cercetările fiind continuate de către B.I.C. Vatra Dornei.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.