DUMINICĂ, 23 SEPTEMBRIE 2018, SE DESFĂȘOARĂ CROSUL SUCEVEI. STARTUL SE VA DA PE ESPLANADA CASEI DE CULTURĂ

Duminică 23 septembrie 2018 sucevenii sunt așteptați la Crosul Sucevei, competiție organizată de Primăria Suceava și Asociația Județeană de Atletism Suceava.
Startul competiției se va la ora 12.00, participanții începând traseul de pe esplanada Casei de Cultură Suceava. Traseul din acest an se desfășoară pe următoarele străzi: Nicolae Bălcescu, Mihai Viteazul/Aleea Anastasie Crimca, Policlinică, Ștefan cel Mare, Ana Ipătescu, Giratoriu – Mc Donald᾽s, Nicolae Bălcescu. Traseul va fi demarcat prin benzi și va fi supravegheat de către organizatori.
Înscrierile se fac în ziua competiției, începând cu ora 8.00, la comandamentul de organizare amplasat pe esplanada Casei de Cultură. Cei care doresc să participe la cros au obligația să prezinte actul de identitate sau certificatul de naștere, fiind acceptate persoane cu vârste între 8 și 50 de ani.
Competiția se va desfășura pe grupe de vârste, distanțele fiind adaptate:
grupele 8 – 13, 40 – 19 și 50, având distanța de alergare de 2.000 metri;
grupele 14 – 18, 19 – 25 și 26 – 39 având distanța de alergare de 2.500 m.
Copiii cu vârste sub 14 ani vor fi însoțiți de aparținători care vor semna declarații prin care își exprimă acordul pentru participarea acestora la concurs.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *