”Dumnezeu nu bate cu bota”, consecințele afumării cârnaților în Postul Mare, la Dolhești

Ieri, înainte de orele amiezii, polițiștii din Preutești au fost sesizați de către o persoană din Dolhești despre faptul că a luat foc o casă.

În urma cercetărilor polițiștii au stabilit că la 14.03.2019, ora 11.30, un bărbat de 53 ani, din comuna Dolhești, a lăsat focul nesupravegheat într-o afumătoare care era amplasată lângă locuința sa. În jurul orei 11.50 a văzut că a luat foc afumătoarea și a sesizat organele abilitate prin 112 pentru a se deplasa la fața locului în vederea stingerii incendiului.

La fața locului s-au deplasat două echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Fălticeni care au lichidat incendiul. Anexa care a luat foc se întinde pe o suprafață de aproximativ 25 metri pătrați, iar pagubele materiale estimate de persoana vătămată au fost de aproximativ 1.200 lei.

Cauza producerii incendiului stabilită de lucrătorii ISU este de foc deschis în spații închise, sursa producerii fiind flacăra din afumătorie, nefiind suspiciuni cu privire la producerea acestuia. S-a întocmit dosar penal privind infracțiunea de „distrugere din culpă”.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *