După ce a băut bine şi s-a certat cu iubita, un tânăr de 18 ani din Stîncuţa-Zvoriştea şi-a tăiat venele de la mână

În după-amiaza zilei de ieri, 26.05.2019, ora 19.30, polițiștii Secţiei 8 Poliţie Rurală Adâncata au fost sesizați prin SNUAU 112 de către o femeie din comuna Zvoriştea, cu privire la faptul că un tânăr de 18 ani din satul Stîncuţa, comuna Zvoriştea, a încercat să se sinucidă tăindu-se la mâna stângă.

Băiatul locuieşte împreună cu mama sa În data de 26 mai a.c. a consumat băuturi alcoolice pe parcursul întregii zile. În jurul orei 19.15, ca urmare  a unui conflict avut cu prietena sa, s-a deplasat în satul Poiana, comuna Zvoriştea, iar pe drumul comunal DC 54, având asupra sa o lamă, şi-a secţionat venele de la mâna stângă. Acesta a fost observat de femeia care a apelat SNUAU 112 solicitând intervenţia unui echipaj ambulanţier.

Tânărul a fost preluat de un echipaj medical si transportat la UPU Suceava în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate. Acesta a fost diagnosticat cu „secţionare voluntară membru superior stâng, şoc hemoragic, rămânând internat la unitatea spitalicească”.

În cauză  a fost întocmit dosar de cercetare penală pentru comiterea infracţiunii de „vătămare corporală din culpă”.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *