Evenimente

După ce s-au acuzat reciproc de agresiune, băietanii din două găști, una din Dumbrăveni, cealaltă din Verești au fost amendați pentru că ciondăneala lor s-a prelungit după ora 23.00

La 14.11.2020, ora 00.31, Secția 2 Poliție Rurală Ipotești a fost sesizată despre faptul că la UPU Suceava s-au prezentat A.T. de 19 ani și R.A. de 18 ani, ambii din comuna  Dumbrăveni, care au solicitat îngrijiri medicale, declarând că au fost victimele unei agresiuni pe raza satului Bursuceni, comuna Verești.

În urma cercetărilor s-a stabilit că în ziua de 13.11.2020, în jurul orei 23.00, cei doi se deplasau împreună cu A.L. de 17 ani din comuna Verești, pe raza satului Corocăiești iar la un moment dat, aceștia s-au întâlnit cu M.B., B. M și D.I  Pe fondul consumului de alcool și a unor neînțelegeri mai vechi, între cele două părți s-a iscat un conflict spontan în urma căruia cei în cauză s-au lovit reciproc.

Pe raza satului Corocăiești, com. Verești, au fost identificați și aceștia din urmă, care au declarat faptul că în data de 13.11.2020, în jurul orei 23.00, au fost loviți de către un grup de tineri din localitatea Dumbrăveni, însă cu privire la acest aspect au refuzat să dea declarații sau să fie transportați la UPU Suceava.

Părților implicate în incident li s-a adus la cunoștință că au posibilitatea de a se adresa SML Suceava în vederea eliberării unor certificate medico-legale care să ateste leziunile produse asupra lor.

Întrucât nu-și justificau prezența în afara domiciliului între orele 23.00 – 05.00, toate persoanele implicate în incident au fost sancționate contravențional conform Lg. 55/2020.

S-a întocmit dosar penal privind infracțiunea de „lovirea sau alte violențe”.

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *