După doar câteva zile, reparația meseriașilor de la ACET din intersecția Curcubeul s-a stricat din nou. Cârpeala n-a ținut iar apa din conductă a inundat strada

Sucevenii care au treabă în această dimineață prin intersecția ”Curcubeul” din cartierul George Enescu au surpriza să constate că avaria la care au intervenit mai multe zile la rând meseriașii operatorului unic regional SC ACET SA s-a avariat din nou. O baltă imensă a luat locul pătratului decupat de specialiștii firmei de apă și canal în asfalt pentru a săpa groapa în scopul de a ajunge la conducta de apă ce traversează intersecția, pentru a o repara.

Se vede treaba că această cârpeală nu a ținut decât câteva zile. Norocul lucrătorilor este că n-au apucat să readucă șoseaua la starea inițială, cum prevede legislația în domeniu. Adică să toarne și asfalt deasupra. Parcă știind ce se poate întâmpla, au  umplut groapa doar cu pietriș și au lăsat-o așa de cam o săptămână, încercuită de fâșii din plastic alb-roșii, întinse între popi și stâlpii indicatoarelor de circulație din zonă.

Avantajul este că nu mai trebuie să se intervină cu picamerul, pentru a se ajunge din nou  la țeavă fiind suficiente lopata și găleata.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *