Mopan Suceava
Evenimente

După mai bine de jumătate de lună, un bărbat din Dumbrăveni a reclamat dispariția telefonului pe care îl așezase pe cupola mașinii cu care a circulat prin Suceava

Un bărbat din Dumbrăveni a sperat că își poate recupera telefonul pe care îl lăsase pe cupola autoturismului cu care a circulat pe unde a avut treburi. Disperat că eforturile sale nu dau roade a chemat polițiștii în ajutor.

Astfel, ieri dimineață, 12.05.2021, la ora 10.50, Poliția municipiului Suceava a fost sesizată în mod direct de către bărbatul păgubit din Dumbrăveni, cu privire la faptul că în data de 22 aprilie a.c., în timp ce se afla în parcarea Iulius Mall Suceava, a așezat telefonul mobil personal marca Samsung pe cupola autoturismului pe care în conducea, după care s-a urcat la volan și a plecat înspre Ipotești, telefonul căzând undeva pe acest traseu.

Ajungând în Ipotești, bărbatul a realizat că a uitat telefonul pe cupola autoturismului și s-a întors până în parcarea Iulius Mall dar nu a mai găsit telefonul pe traseu, fiind probabil însușit de către o altă persoană.              

S-a înregistrat dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „însușirea bunului găsit sau ajuns din eroare la făptuitor”.   

        

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *