După o ceartă cu fosta concubină la telefon, un rădăuțean s-a crestat cu cuțitul pe mâini. Speriat, a chemat ajutoare

Supărat din dragoste, după o discuție telefonică în contradictoriu cu fosta concubină, un rădăuțean a decis, la o zi după Ziua Îndrăgostiților, să-și cresteze venele cu un cuțit. După ce s-a tăiat pe antebraț și la pumn, l-a sunat pe fratele său să spună ce a făcut.

 Astfel, după cum spun polițiștii, ieri, 15.02.2021, la ora 17:12, Poliţia Municipiului Rădăuţi a fost sesizată prin apel 112, de către un bărbat din municipiul Rădăuţi, care a anunțat că fratele său și-a tăiat venele.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că în cursul zilei de 15.02.2021, fratele apelantului, un bărbat în vârstă de 40 ani, a avut discuții contradictorii la telefon cu fosta sa concubină, după care a luat un cuțit de bucătărie și și-a provocat răni superficiale la nivelul antebrațului stâng  și a pumnului drept. Ulterior acesta l-a sunat pe fratele său care a solicitat intervenţia unui echipaj al ambulanţei.

Bărbatul a fost transportat la Spitalul Municipal Rădăuţi, unde i s-a stabilit diagnosticul de „plăgi escoriații antebraț stâng și palma stângă zona anterioară, plagă tăiată superficial pumn drept”, viața acestuia nefiind pusă în pericol.

În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul infracţiunii de „vătămare corporală din culpă”.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *