Mopan Suceava
Evenimente

După o discuţie „ca între fete” o tânără a încercat să se sinucidă înghiţind şase pastile de Nurofen, în casa concubinului din Udeşti

În această noapte,  14.10.2019, puţin după miezul nopţii, la ora 00.30, polițiștii S.P.R.2. Ipotești au fost sesizați direct de către ofiţerul de srecviciu de la  poliţia municipiului Suceava cu privire la faptul că la Secția UPU Suceava s-a prezentat o tânără din comuna Bosanci, care a fost diagnosticată cu ,,intoxicație voluntară medicamentoasă”.

În urma cercetărilor poliţiştii au aflat că fata se afla, la momentul producerii incidentului, la domiciliul concubinului ei, un bărbat din sat Chilișeni, comuna Udești. Concubinul a însoţit tânăra la UPU Suceava, motiv pentru care poliţiştii au discutat telefonic cu acesta. În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că fata a avut niște discuții cu alte tinere de etnie rromă, după care aceasta a încercat să se sinucidă, înghiţind şasecapsule de ,,Nurofen”.  Tânăra a rămas pentru investigații suplimentare la Unitatea de Primiri Urgenţe Suceava.                

În cauză nu sunt suspiciuni de comitere a vreunei fapte de natură penală. 

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Centrul de preferințe pentru confidențialitate

Necessary

Advertising

Analytics

Other