După o sfadă cu bărbatul, pe motiv de băutură, o femeie din Bogdănești a părăsit locuința spunând că se va spânzura

Un bărbat a anunțat poliția din Vadu Moldovei, că soția a plecat de acasă amenințând că se va spânzura. După ce s-a recules în grădină, femeia s-a întors la viața de zi cu zi. Motivul evenimentului, băutura.

Astfel, ieri, în zi de mare sărbătoare, 14.09.2020, la ora 17:15, patrula din cadrul S.P.R. 1 Vadu Moldovei a fost sesizată prin S.N.U.A.U. 112 de către un bărbat din Bogdănești, cu privire la faptul că soția sa a plecat de la domiciliul  spunând că vrea să se spânzure.

În ziua cu pricina, în jurul orei 16:00, în urma unui conflict spontan între soți, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, aceasta din urmă a plecat de la domiciliul spunându-i soțului că merge să se spânzure. În momentul plecării a lăsat telefonul mobil acasă.

Au fost anunțate autoritățile locale și împreună cu acestea și cu voluntari s-au efectuat verificări în zona indicată de soț.

În jurul orei 19:30 femeia s-a întors la domiciliu.

Femeia a declarat că după cearta cu soțul ei și pe fondul consumului de băuturi alcoolice, a plecat într-o grădină din apropierea locuinței pentru a se liniști, după care s-a întors acasă.

La verificări s-a constata că femeia este într-o stare psiho-fizică bună, nu are nici un fel de leziuni pe corp și a declarat că nu a fost victima vreunei infracțiuni cu violență sau a altor fapte penale.

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *