După o urmărire ca în filme, pe străzile din Burdujeni, un motociclist beat şi fără permis a fost prins şi imobilizat de către poliţişti

În după amiaza zilei de ieri, 07.07.2019, în jurul orelor 17.50, o patrulă de siguranță publică, în timp ce efectua  serviciul de patrulare pe raza cartierului Burdujeni cu autospeciala din dotare, pe strada  Jean Bart  din municipiul Suceava, a observat un motociclu ce nu avea montate plăcuțe de înmatriculare, care se deplasa pe trotuarul de pe partea dreaptă a drumului din direcția str. Jean Bart către str. Gheorghe Doja.

S-a procedat la oprirea motociclului prin efectuarea de semnale acustice și luminoase, însă conducătorul motociclului a refuzat și și-a continuat deplasarea pe strada Jean Bart. Ajuns pe strada Florilor, conducătorul motociclului a coborât și a încercat să fugă, fiind prins și imobilizat.

Conducătorul motociclului a fost identificat ca fiind un tânăr de 25 ani din Mitocu Dragomirnei.

Acesta a declarat verbal că nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicul, fapt rezultat și prin verificarea în bazele de date ale poliției. De asemenea, acesta a declarat că motociclul nu este înmatriculat și nu are asupra sa niciun document de proveniență.

Întrucât acesta emana halenă alcoolică, a fost solicitat sprijinul Biroului Rutier Suceava, tânărul fiind testat și rezultând o concentrație de 0,72 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Ulterior conducătorul mopedului a fost condus la UPU Suceava pentru recoltarea de probe biologice.-a întocmit dosar penal, cercetările fiind continuate de către Biroul Poliției Rutiere Suceava. 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *