După un raliu cu mopedul prin curtea casei și o ciocnire cu gardul de tablă, o tânără de 17 ani din Siminicea a ajuns la spital

Ieri după amiază, 24.06.2020, la ora 14.29, poliţia oraşului Salcea a fost sesizată prin SNUAU 112 de către un bărbat din comuna Siminicea, care a anunțat că fiica sa în vârstă de 17 ani, în timp ce se afla pe un moped în curtea locuinţei, s-a dezechilibrat şi a căzut suferind mai multe răni la mâna stângă.

În urma cercetărilor s-a stabilit că fata se plimba cu mopedul prin curtea casei, și, din cauza lipsei de experiență, s-a dezechilibrat şi a intrat în coliziune cu gardul din tablă ce împrejmuieşte gospodăria.

Tatăl minorei a apelat SNUAU 112, iar la faţa locului s-a deplasat o ambulanţă din cadrul S.A.J. Suceava care a acordat îngrijiri medicale, după care fata a fost transportată la U.P.U. Suceava, pentru efectuarea de investigaţii amănunţite şi acordarea de îngrijiri medicale de specialitate.

Adolescenta era conştientă fiind diagnosticată cu „suspiciune fractură braţ stâng”, starea acesteia fiind stabilă.

Întrucât evenimentul a avut loc în curtea locuinţei şi nu pe un drum public, deschis circulaţiei rutiere, nu a fost încadrat ca fiind accident de circulaţie rutieră.

S-a întocmit dosar penal privind infracțiunea de „vătămare corporal din culpă”.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *