Dus la spital după ce s-a dezechilibrat şi a căzut în canalul care fusese deschis pentru vidanjare, un bărbat băut din Iacobeni

În după-amiaza zilei de ieri, 02.04.2019, la ora 18:43, Poliția municipiului Vatra Dornei a fost informată de către personalul de serviciu din cadrul Spitalului municipal Vatra Dornei, despre faptul că la această unitate a fost adus T.V. de 61 ani, din comuna Iacobeni, care a suferit leziuni după o cădere accidentală.

Din verificări a reieșit că în ziua respectivă, în jurul orei 17.00, bărbatul s-a deplasat în holul de la parterul blocului de garsoniere din centrul comunei Iacobeni în care locuiește, unde mai mulți locatari interveniseră pentru vidanjarea și curățarea subsolul de dejecții, din cauza instalației de canalizare defectă.

La un moment dat, victima, care era sub influența băuturilor alcoolice, s-a dezechilibrat și a căzut în canalul de beton, prin gura de vizitare care era descoperită, de la o înălțime de 1,3 metri.

Un vecin, care spăla holul cu un furtun, a auzit o bufnitură și când s-a întors l-a văzut pe T.V. căzut în canal, cu fața în sus, astfel că a chemat alți doi vecini și împreună l-au scos din canal, inconștient, după care l-au așezat pe o bancă în fața blocului, unde după circa două minute bărbatul și-a revenit, dar era amețit și nu avea echilibru.

În aceste împrejurări, bărbatul care l-a găsit  l-a fost transportat cu autoturismul personal la Spitalul din Vatra Dornei în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate. Ulterior s-a dispus transferul la Spitalul Județean Suceava, pentru acordarea tratamentului de specialitate, ocazie cu care i s-a stabilit diagnosticul de „traumatism cranio-cerebral cu pierdere de cunoștință, plagă contuză regiune occipitală, plagă contuză minimă, cot drept, declarativ cădere accidentală într-un canal”.

În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul comiterii infracțiunii de „vătămare corporală din culpă”.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *