ECHIPA DE HANDBAL A USV ÎNVINSĂ ÎN SEMIFINALE, LA CAMPIONATUL EUROPEAN UNIVERSITAR

Echipa de handbal masculin a Universității ”Ștefan cel Mare” din Suceava și-a oprit anul acesta parcursul în Campionatul European Universitar din Portugalia în faza semifinalelor. În meciul desfășurat aseară, handbaliștii suceveni au fost învinși cu scorul de 28-25 de  echipa Universității din Marsilia, reprezentanta Franței în acest campionat. Menționăm că CSU Suceava, campioana en-titre a acestei competiții a avut anterior un parcurs meritoriu, obținând trei victorii consecutive împotriva echipelor reprezentative ale universităților din Coimbra  – Portugalia (19-8) Barcelona – Spania (28-23)  și Oslo – Norvegia (28-16).

Please follow and like us:

3 comentarii la „ECHIPA DE HANDBAL A USV ÎNVINSĂ ÎN SEMIFINALE, LA CAMPIONATUL EUROPEAN UNIVERSITAR

 • 19 iulie 2018 la 5:51
  Permalink

  Se aude ca lumea este tentata sa creada ca echipei i-a adus ghinion managerierea de la distanta de catre dl ajutor de rector intolit festiv intr-un costum asa negru si asa de asortat cu cravata de sub o autosuficienta pregnanta, calvitia timpurie si chinezii mici, numerosi si, desigur, savanti. Dar nu se termina aici istoria si pamantul si handbalul universitar si nici expansiunea chineza si a prietenilor acestora din afara si dinauntru. Suntem increzatori si plini de sperante!

  Răspunde
 • 19 iulie 2018 la 6:08
  Permalink

  Hei alo! Don Gibs, îi fi matale meseriaș pe aici pe cât văd eu dar îți spun una, că de calviția omului, nu-i cazul să se ia cineva. Pentru că, nu te iei de lucruri, pe care natura le face dar și pentru că trebuie să știi vorba populara că părul prost, părăsește capul daca e deștept. Parca așa. Sau te iei numai dacă ai probe ca dl ajutor de rector aspiră din inițiativa proprie sau are ordin să semene cu dl prorector Purici în ce privește capul pe la înăuntru si pe din afara și altele care este de bănuit ca acolo se proiectează si se decid.
  In rest toata admiratia mea si a altora pentru matale si acest ziar on line adevarat.

  Răspunde
 • 19 iulie 2018 la 6:21
  Permalink

  Salut, analfabetizatule! Nu te-am mai ”văzut” de ceva timp. Ai fost la mititica? Ai mai pierdut ceva din regulile scrisului citeț, normat și de bun simt. Sper sa nu ai pretentia de a fi luat drept model. Nici gramatical si nici cultural. Acum o duci greu și cu virgulele, ai puseuri inflaționiste. Le cam pui după cum respiri și probabil că nu stai bine nici cu respirația. Dar am vazut asta si și pe la firme mai pretențioase, stai liniștit. Oricum, esti util la casa omului, macar în zona anexelor daca nu in pridvor. Salve!

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *