ECHIPA DE HANDBAL A USV, TREI VICTORII ÎN TREI MECIURI, ÎN PORTUGALIA. STUDENȚII SUCEVENI LUPTĂ ASTĂZI ÎN SEMIFINALĂ

Cel mai consecvent susținător al echipei de handbal masculin a USV Suceava, rectorul interimar Mihai Dimian, a postat pe pagina sa de socializare, un mesaj scurt: ”USV a câștigat meciul cu echipa Universității din Oslo și s-a calificat în semifinala Campionatului European Universitar de Handbal. Ne revedem mâine pentru un loc în finală …”. Astăzi, la ora 20.00 este programat meciul între  CSU Suceava și echipa campioană la handbal masculin în  competiția universităților din Franța, ce a universității din Marsilia.

Parcursul echipei CSU Suceava la această ediție a Campionatului European Universitar, care se desfășoară în Portugalia, este unul exemplar: 28-19 cu echipa Universității  Coimbra, din țara gazdă, Portugalia, 28-23 cu echipa Universității din Barcelona, Spania și 28-16 cu echipa Universității din Oslo, Norvegia. Reamintim că echipa de handbal a Universității ”Ștefan cel Mare”v din Suceava este campioana ”en titre” a acestei importante competiții sportive europene.

Rectorul interimar Mihai Dimian a transmis un mesaj de însuflețire:

”Ne bucură performanța echipei Universității noastre, de a se califica pentru al doilea an consecutiv în semifinala Campionatului European Universitar de Handbal. Sperăm ca și meciul din această seară, cu campioana Franței, Universitatea din Marsilia, să ne aducă bucuria victoriei și calificarea în finala competiției. Acolo unde există o colaborare strânsă, se pot obține performanțe la nivel european. Aceste performanțe nu se datorează doar USV ci și colaborării cu mediul preuniversitar  prin Liceul cu Program Sportiv precum și cu administrația locală care cofinanțează echipa de handbal a USV. Sperăm ca aceste rezultate, atât din competițiile universitare, cât și din Liga Națională profesionistă de Handbal să atragă și alți sponsori alături de echipa noastră și să fie argument  pentru realizarea unei Săli polivalente la Suceava”

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *