Actualitate

Echipamentele principale pentru linia de testare pentru coronavirus comandată de Arhiepiscopia Sucevei și Rădăuților au ajuns la Suceava și au fost donate Spitalului Județean

Arhiepiscopia Sucevei și Rădăuților a anunțat că cele două echipamente principale pentru linia de testare pentru coronavirus comandate de Arhiepiscopie  au ajuns astăzi la Suceava și au fost puse la dispoziția Spitalului Județean.

”Cu ajutorul lui Dumnezeu au ajuns astăzi la Suceava cele două echipamente principale pentru o linie de testare COVID 19, care au fost comandate de către Arhiepiscopia Sucevei și Rădăuților săptămâna trecută.

Așa cum a rânduit Părintele Arhiepiscop Pimen, tot astăzi ele au fost deja donate Spitalului Municipal din Suceava, cu nădejdea că vor contribui la o mai bună gestionare a situației epidemiei din județul nostru.

Am făcut această donație cu speranță, într-un fel de frățietate întru suferință și în lucrarea de vindecare, pentru că, să nu uităm, Spitalul Municipal sucevean poartă numele Sf. Mare Mucenic Ioan cel Nou.

Este un gest de omenie și de solidaritate, pe care Biserica îl face și în vremuri mai liniștite să zicem, cu atât mai mult în situații de cumpănă.

Și mai sunt multe de făcut. Spitalul are nevoie pe mai departe de echipamente de protecție pentru personal și de aparatură suplimentară mai ales pentru secțiile de terapie intensivă. Cu sprijinul credincioșilor și al tuturor oamenilor de bine, continuăm să strângem fonduri pentru a ajuta mai departe”, a transmis printr-un comunicat Arhiepiscopia Sucevei și Rădăuților.

 

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *