Ecologistul Acibotăriță a lansat bomba, Lungu și Rîmbu chestionați pe tema candidaturii pentru Primăria Sucevei. Ion Lungu va face sondaj, Vasile Rîmbu crede că pomenirea numelui său este ”o glumă proastă”, făcută de un ”Al Capone” al noului ”Alcatraz”

Primarul municipiului Suceava, Ion Lungu, a răspuns astăzi provocărilor jurnaliștilor care l-au chestionat dacă și-a propus să mai candideze pentru un nou mandat în fruntea municipalității reședinței de județ.

Întrebarea a venit după ce la sfârșitul săptămânii trecute, președintele filialei  județene Suceava a Partidului Verzilor, Dan Acibotăriță, a lansat în spațiul public zvonul că Vasile Rîmbu, managerul Spitalului Județean Suceava va candida pentru funcția de primar al Sucevei.  Unitate spitalicească rededumită de liderul ecologist sucevean, angajat al instituției spitalicești ca inginer responsabil în cadrul serviciului de pază contra incendiilor,  ”Alcatraz cel nou de la Suceava”.

Ion Lungu a lăsat în continuare spre analiză problema candidaturii sale pentru un nou mandat, spunând că ” Primăria nu este a mea, este a urmașilor urmașilor noștri, poate să candideze oricine. Am văzut speculații în presă, pe net. La părul meu alb nu am nevoie nici de sprijin, nici de recomandări, mă recomand singur, iar decizia este 100% a mea și depinde de suceveni dacă mă vor dori sau nu. Cu jumătate de an înainte de alegeri îmi fac un sondaj profesionist în urma căruia voi trage o concluzie. În decembrie anul acesta, înainte de Crăciun o să dau o veste bună. Unii se vor bucura, alții, care vor să scape de Lungu, se vor bucura, este bună oricum”, a transmis primarul liberal al municipiului Suceava.

El a minimalizat importanța mesajului transmis de președintele Partidului Verde, Dan Acibotăriță privind posibila candidatură pentru fotoliul de primar al municipiului Suceava din partea lui Vasile Râmbu, managerul Spitalului Județean ”Sfântul Ioan cel Nou”.

Ion Lungu l-a trimis în derizoriu pe liderul ecologist: ”Acel domn de la Partidul Verzilor care este brancardier la spital, are deja un candidat, pentru că de obicei, el candidează”.

Economistul Vasile Râmbu, managerul Spitalului județean, denumit de Dan Acibotăriță ”Alcatrazul cel nou”, și-a exprimat rezerva în această interesantă dispută politică locală:

”Mă abțin de la orice comentariu pe această temă. Este o glumă proastă, nu are nicio acoperire în realitate.  Nu mă interesează vorbele fără acoperire a acestui traficant de zvonuri, un ”Al Capone” al noului ”Alcatraz”.

Preocuparea mea și a domnului primar este aceea de a pune în practică proiectele lansate în spațiul public. Fiecare dintre noi știm ce avem de făcut fără a avea ca principală preocupare în această perioadă candidatura pentru o viitoare demnitate publică.

Misiunea mea la Spitalul Județean este în derulare, avem obiective ambițioase și importante de realizat. Acum câteva zile am declarat, împreună cu președintele Consiliului Județean, că avem un plan de investiții de peste 20 de milioane de euro în derulare, până în 2020, și ținem foarte mult ca aceste investiții să fie realizate, în scopul creșterii performanțelor Spitalului Județean și pentru beneficiul direct al populației din județ, pacienți sau aparținători. Primăria Suceava, prin primarul actual, a avut și are toată deschiderea de a participa prin finanțări la punerea în practică a acestor investiții”, a declarat managerul Vasile Rîmbu, cel care ce altfel a făcut precizare că liderul verzilor suceveni nu este brancardier ci inginer în cadrul serviciului de pază contra incendiilor din ”Alcatraz cel nou” de la Suceava.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *