Mopan Suceava
Politica

Economista Iremciuc Mihaela-Gabriela se alătură echipei lui Lucian Harșovschi: „Un consiliu local format din persoane care lucrează în toate domeniile de activitate ar aduce doar beneficii și ar forma o echipă de succes alături de noul primar”

Economista Iremciuc Mihaela-Gabriela se alătură echipei lui Lucian Harșovschi, pentru a aduce idei noi în dezvoltarea acestui oraș.

Iremciuc Mihaela-Gabriela are 27 de ani și este stabilită în Suceava de 8 ani de zile, locul unde a vrut să își întemeieze o familie și despre care spune acum că îi este acasă.

Este economist, studiile universitare le-a absolvit în Suceava.

Totodată, are încredere că Suceava este locul în care fetița ei va crește armonios, dar și locul unde, la rândul ei, își va putea crea o familie.

“Mi-am dorit să mă implic în politică pentru a aduce idei noi în dezvoltarea acestui oraș și de ce nu, pentru a ieși din zona mea de confort. Mă consider o persoană dedicată, pozitivă și implicată în tot ceea ce îmi propun.

Sunt de părere că un consiliu local format din persoane care lucrează în toate domeniile de activitate ar aduce doar beneficii și ar forma o echipă de succes alături de noul primar. Sunt sigură că Lucian Harșovcshi are toate calitățile să aducă un plus de valoare în conducerea și organizarea orașului, lucru care deja s-a putut vedea pe perioada mandatului de viceprimar. Suceava are nevoie de o nouă viziune și de o schimbare de perspectivă”, a transmis Iremciuc Mihaela-Gabriela.

Lucian Harșovschi apreciază că mulți tineri au vrut să facă parte din echipa sa și vor să se implice în dezvoltarea orașului. „Îi mulțumesc Mihaelei că s-a alăturat și sunt sigur că împreună cu echipa și alături de suceveni vom reuși!”, a transmis Harșovschi.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *